Contact & Offerte

Type code over*: captcha

Please leave this field empty.

In samenwerking met Kluswebsite


trappen

Trappen Harderwijk

Zoekt u een trap die bij de uitstraling van uw woning past? De vakman van Trappen Ploeg uit Harderwijk kan u hierbij helpen. Via ons landelijke netwerk van specialisten komt u altijd in contact met een trappen expert bij u in de buurt van Harderwijk. Hij kan u voorzien van een professioneel en helder advies omtrent de nieuwe trapopgang voor uw woning. Voor zowel renovatie van uw oude trap of het plaatsen van een compleet nieuwe trap: bij onze professionals uit Harderwijk zit u goed.

Soorten trappen

Trappen zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor open trappen, dichte trappen, een zogenaamde luie of juist steile trappen. De expert van Trappen Ploeg uit Harderwijk kan u hier uitgebreid informatie over geven. Zo geeft een spiltrap door het combineren van verschillende materialen een groot scala aan mogelijkheden. Als u niet veel ruimte heeft kan een spiltrap een uitstekende uitkomst zijn. Een wenteltrap daarentegen neemt meer ruimte in en wordt vaak toegepast in grotere ruimtes.

Bij ons kunt u terecht voor onder andere de volgende trappen (ook geheel op maat voor u gemaakt):

Trap-met-bordes
Trap met bordes
Een trap met bordes is een rechte of verdreven trap met een plateau, ook wel bordes genoemd. Een verdreven trap is een trap met treden waarvan de ene kant ...
Meer >>
wenteltrappen
Wenteltrap
Een wenteltrap, of gebogen trap, is een trap die naar boven of beneden ‘wentelt’ in een royale, draaiende beweging, en op die manier twee verdiepingen ...
Meer >>
Vlizotrap
Vlizotrap
Een vlizotrap, ook wel vlieringtrap genoemd, is een uitschuifbare of opvouwbare trap. De trap leidt meestal tot de zolder en hierdoor houdt u veel ruimte ...
Meer >>
Luie-trap
Luie trap
Een luie trap is een trap die wat flauwer loopt. Dit type heeft een lagere hellingsgraad en loopt minder steil omhoog. Een trap van 45 graden of hoger ...
Meer >>

Traprenovatie

Bent u uitgekeken op het uiterlijk van uw trap, maar is uw trap nog niet aan vervanging toe? Dan is traprenovatie wellicht een interessante oplossing voor u. Met een beperkt budget kunt u al een hele nieuwe uitstraling van uw woning creëren door uw trap te laten renoveren. Dit kan gerealiseerd worden met diverse soorten overzettreden, waarbij breekwerkzaamheden niet nodig zijn en de renovatie vaak maar een dag in beslag neemt.

Overzettreden zijn verkrijgbaar in diverse houtkleuren, maar bijvoorbeeld ook in beton- of lederlook. De meeste overzettreden zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en dragen bij aan de veiligheid van uw trap. De vakman bij u uit Harderwijk kan u alles vertellen over de verschillende materialen en hun eigenschappen. Zo werken wij onder andere met:

  • Hout
  • Staal
  • Beton
  • Glas
  • Natuursteen
  • RVS

Uw unieke trap door ons gemaakt!

Omdat geen huis gelijk is zal een trap bijna altijd op maat moeten worden gemaakt. Dit heeft als groot voordeel dat u al uw specifieke wensen voor uw nieuwe trap kenbaar kunt maken. De vakman uit Harderwijk zal uw wensen meenemen in zijn ontwerp en daarbij de veiligheid van de trap niet uit het oog verliezen. Het uiteindelijke ontwerp zal met u worden doorgesproken en naar uw wensen worden uitgevoerd, zodat u binnen een afzienbare tijd van uw nieuwe unieke trap gebruik kunt maken.

Gratis offerte

Juist omdat het maken van trappen maatwerk is kan de vakman van Trappen Ploeg uit Harderwijk u geen vaste prijs voor het maken en plaatsen van uw trap voorleggen. Omdat de bij ons aangesloten vakmannen u wel graag een helder een overzichtelijk aanbod willen doen kunt u via de website een gratis offerte aanvragen. De specialist zal u dan binnen een korte tijd een vrijblijvende offerte toe sturen, zodat u weet waar u aan toe bent. Met onze vakman uit Harderwijk krijgt u niet te maken met nare verrassingen.

Even voorstellen

Medewerker-trappenGoedendag, ik ben James Gervais. Op 4 juli 1975 zag ik het levenslicht in Harderwijk. Hier is Leco van Zadelhoff ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij de Onze Lieve Vrouwekerk en doordeweeks ben ik ook wel eens bij VVOG om mijn vrienden aan te moedigen.

Als trappen manager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Harderwijk te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Mijn eerste advies aan u is om op de website van uw gemeente te kijken. Vaak zijn er subsidies voor klussen! Of loop gewoon eens binnen bij het gemeentehuis van Harderwijk aan Havendam 56.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan P.C. Hooftplein (3842 HE) in Harderwijk gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Wilt u ook een klus laten uitvoeren door ervaren trapexperts? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina. Als trappen manager ben ik ook betrokken bij opdrachten in Hattem, Heerde en Huissen.

Bent u trouwens benieuwd wat er zoal gebeurd bij u in de buurt? Hou dan net als ik de Facebook pagina of het Twitter account van de regio in de gaten.
Werkgebied informatie
Laatste klus
Zeer tevreden over de ontvangen offertes en vakkundige service.
– Fam. Smit
contact