Contact & Offerte

Type code over*: captcha

Gelieve dit veld leeg te laten.

In samenwerking met Kluswebsite


trappen

Trappen Harderwijk

Heeft u een nieuwe trap nodig voor uw woning of bedrijf? De vakmensen uit Harderwijk van Trappen Ploeg kunnen u hier prima mee van dienst zijn. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het maken, plaatsen, renoveren en onderhouden van verschillende soorten trapopgangen. Met een vakman van Trappen Ploeg Harderwijk bent u verzekerd van goede kwaliteit en uitstekende garantievoorwaarden. Er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar om ook in uw woning in Harderwijk een prachtige trapopgang te laten plaatsen.

Keuze uit enorm veel trappen!

Trappen zijn er in verschillende soorten en maten. Daarom is het belangrijk dat de trap bij de rest van uw interieur past. Er zijn diverse soorten trappen beschikbaar via Trappen Ploeg Harderwijk, zodat er altijd een trapopgang geheel volgens uw wensen geplaatst kan worden. Neem daarom gerust even vrijblijvend contact op via het formulier hiernaast, om de mogelijkheden te bespreken.

Voor onder andere de volgende trappen kunt u een beroep doen op de vakmensen uit ons netwerk:

Trap-laminaat
Trap laminaat
Een trap van laminaat heeft over het algemeen een chique uitstraling. Laminaat is een vorm van kunststof en lijkt veel op hout. Het bestaat uit ...
Meer >>
Trap-bekleden
Trap bekleden
Een trap opnieuw laten bekleden kan een geheel ander aanzicht geven aan een interieur, maar ook aan de trap. Verouderde trappen kunt u er met bekleding ...
Meer >>
Traprenovatie
Traprenovatie
Na vele jaren gebruik is menig trap aan vernieuwing toe. Het is echter lang niet altijd nodig om een trap dan in zijn geheel te vervangen, omdat ...
Meer >>
Trap op maat
Trap op maat
Bij Trappen Ploeg heeft u keuze uit een breed assortiment aan trappen. Heeft u een heel specifiek idee? Wij maken het voor u op maat! Dat is ...
Meer >>

Uw trap renoveren of stofferen

Bij Trappen Ploeg Harderwijk kunt u terecht voor het stofferen en renoveren van trappen. Zonder dat u een nieuwe trap hoeft aan te schaffen en zonder vervelend breekwerk geven wij uw trap een nieuw uiterlijk. Voor het opnieuw stofferen van uw trap kunt u kiezen uit zachte of harde stoffering. Tapijt is een zachte stoffering, terwijl linoleum, PVC en rubber juist harde stofferingen zijn. Renovatie van uw trapopgang bestaat meestal uit het plaatsen van overzettreden waarbij u keuze heeft uit verschillende houtsoorten, egale kleuren en diverse uitstralingen. Er is altijd een stijl die bij uw interieur past. De trappen expert bij u uit Harderwijk kan u alles vertellen over materialen en bij welke trap ze het beste toegepast kunnen worden.

  • Houten trappen worden voornamelijk van vurenhout gemaakt, maar andere houtsoorten zijn ook mogelijk. Dit is een ideale basis trap.
  • Stalen trappen geven veel uitstralingsmogelijkheden wanneer het gecombineerd wordt met hout of RVS.
  • Exclusieve trappen kunnen gemaakt worden van vele soorten materialen, bijvoorbeeld staal, natuursteen en hout. Met exclusieve trappen kunnen uw specifieke wensen worden uitgevoerd.
  • Wenteltrappen zijn spiraalvormig en worden vooral geplaatst in publieke ruimtes. Een wenteltrap heeft over het algemeen wat meer ruimte nodig dan een ander soort trap.

Trappen verven? Vraag uw vakman!

Het is niet eenvoudig om een trap te verven. Voor een professioneel resultaat is een goede voorbereiding erg belangrijk. Om jarenlang plezier van uw trap te kunnen hebben is de keuze van de verf bijvoorbeeld erg van belang. U wilt vanwege slijtage toch niet elk jaar opnieuw uw trap schilderen?

De vakman van Trappen Ploeg Harderwijk kan het schilderen van uw trap professioneel voor u uitvoeren. Wanneer u zelf uw trap wilt gaan schilderen kan onze specialist u ook uitstekend adviseren over hoe u deze schilderklus het beste kan aanpakken.

Altijd een trappen expert bij u in Harderwijk

Door ons grote landelijke specialisten netwerk zit er altijd een vakman bij u in Harderwijk, die voor u een nieuwe trap kan maken en plaatsen of uw oude trap kan renoveren. Onze vakman kan niet met vastgestelde prijzen werken omdat de klus vaak maatwerk betreft. Vraag daarom via deze website vrijblijvend een gratis offerte aan en u krijgt een heldere opgave van de kosten van de klus. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Even voorstellen

Medewerker-trappenGoedendag, ik ben James Gervais. Op 4 juli 1975 zag ik het levenslicht in Harderwijk. Hier is Leco van Zadelhoff ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij de Onze Lieve Vrouwekerk en doordeweeks ben ik ook wel eens bij VVOG om mijn vrienden aan te moedigen.

Als trappen manager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Harderwijk te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Mijn eerste advies aan u is om op de website van uw gemeente te kijken. Vaak zijn er subsidies voor klussen! Of loop gewoon eens binnen bij het gemeentehuis van Harderwijk aan Havendam 56.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan P.C. Hooftplein (3842 HE) in Harderwijk gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Wilt u ook een klus laten uitvoeren door ervaren trapexperts? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina. Als trappen manager ben ik ook betrokken bij opdrachten in Hattem, Heerde en Huissen.

Bent u trouwens benieuwd wat er zoal gebeurd bij u in de buurt? Hou dan net als ik de Facebook pagina of het Twitter account van de regio in de gaten.
Werkgebied informatie
Laatste klus
Zeer tevreden over de ontvangen offertes en vakkundige service.
– Fam. Smit
contact