Contact & Offerte

Type code over*: captcha

Gelieve dit veld leeg te laten.

In samenwerking met Kluswebsite


trappen

Trappen Harderwijk

Heeft u een nieuwe trap nodig voor uw bedrijf of woning? Bij het landelijke netwerk van Trappen Ploeg vindt u de beste trappen specialisten van Harderwijk en omstreken die u kunnen adviseren over de diverse mogelijkheden. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met het maken, plaatsen, renoveren en onderhouden van trappen. Met een vakman uit Harderwijk bent u verzekerd van goede kwaliteit en uitstekende garantie. Kortom, via Trappen Ploeg Harderwijk krijgt u de perfecte trap.

Maatwerk trappen voor het beste resultaat

Geen huis is hetzelfde, dus over het algemeen is ook geen enkele trapopgang hetzelfde. Een nieuwe trap is daarom vaak maatwerk uitgevoerd door een expert in trappen. De specialist bij u uit de regio Harderwijk maakt graag een exclusieve trap, precies passend bij en voor uw woning. Hierbij worden al uw wensen omtrent de nieuwe trap meegenomen in het ontwerp. De trap die u altijd al wilde hebben wordt zonder problemen speciaal voor u gemaakt door de Trappen Ploeg specialist uit Harderwijk. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze professionals leveren en maken onder andere de volgende trappen voor u op maat:

Open-steektrap
Open steektrap
Een open steektrap loopt recht omhoog zonder draaien en stootborden. Oftewel, er zitten open ruimtes tussen de treden. Een open steektrap heeft ...
Meer >>
Bolzen-trappen
Bolzentrappen
Bent u op zoek naar een echte designtrap? Dan zit u met een bolzentrap helemaal goed. Dit type is een open trap en wordt ook wel half zwevende ...
Meer >>
Tuintrap
Tuintrappen
Bij hoogteverschillen in de tuin kan het handig zijn om een tuintrap te plaatsen, hierdoor is het hogere gedeelte van de tuin goed bereikbaar en ...
Meer >>
Buitentrappen
Buitentrappen
De buitentrap is een trap die buiten gebruikt wordt, zoals de naam ook al zegt. Meestal wordt het als een draaiende trap of rechte streektrap toegepast ...
Meer >>

Trappen schilderen

Het schilderen van een trap klinkt eenvoudig, maar dat is het zeker niet. Voor een professioneel resultaat is de voorbereiding erg belangrijk. Zo is de keuze van de verf bijvoorbeeld van belang, omdat deze lang mee hoort te gaan zodat u jarenlang plezier van uw trap kan hebben.

Kiest u voor het schilderen van uw trap? De vakman van Trappen Ploeg Harderwijk kan elke trap voor u schilderen of u adviseren hoe u deze schilderklus het beste kunt aanpakken.

Uw oude trap renoveren of stofferen

Voor het renoveren of stofferen van trappen kunt u terecht bij onze vakman uit Harderwijk. Zonder dat u een nieuwe trap hoeft aan te schaffen en zonder vervelend breekwerk geeft de specialist uw trap een nieuw uiterlijk. Wanneer u kiest voor de renovatie van uw trapopgang, dan kan deze bekleed worden met overzettreden waarbij u keuze heeft uit diverse materialen en kleuren.

Voor het opnieuw stofferen van uw trap kunt u bijvoorbeeld kiezen uit zachte of harde stoffering. Tapijt is een zachte stoffering, linoleum, PVC en rubber zijn harde stofferingen. Heeft u een open trap, maar wilt u liever een dichte trap? Dat kan de trappen expert uit Harderwijk voor u realiseren.

Keuze uit diverse soorten trappen

Een trap is een belangrijk onderdeel van uw woning en bepaalt mede de uitstraling ervan. Daarom is het belangrijk dat de trap goed bij de rest van uw interieur past. Er zijn verschillende soorten trappen beschikbaar via Trappen Ploeg Harderwijk, zodat er altijd een trapopgang volgens uw wens geplaatst kan worden.

  • Houten trappen: de ideale basis trap. Houten trappen worden meestal van vurenhout gemaakt, maar andere houtsoorten zijn ook mogelijk.
  • Stalen trappen: staal gecombineerd met hout of RVS geeft veel mogelijkheden voor een eigen uitstraling.
  • Exclusieve trappen: deze trappen kunnen gemaakt worden van vele materialen, bijvoorbeeld staal, natuursteen en hout. Met exclusieve trappen kunnen bijzondere en specifieke wensen worden uitgevoerd.
  • Wenteltrappen: deze spiraalvormige trappen worden vooral geplaatst in publieke ruimtes. Een wenteltrap heeft over het algemeen wat meer ruimte nodig dan andere modellen.

Vraag uw gratis offerte aan

Trappen Ploeg Harderwijk maakt van uw trap de blikvanger van uw woning. Maak uw specifieke wensen kenbaar in het gratis offerteformulier. Aan de hand daarvan sturen wij u een volledige vrijblijvende prijsopgave. Indien nodig zal onze trappenspecialist uit Harderwijk contact met u opnemen om de details van de opdracht te bespreken.

Even voorstellen

Medewerker-trappenGoedendag, ik ben James Gervais. Op 4 juli 1975 zag ik het levenslicht in Harderwijk. Hier is Leco van Zadelhoff ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij de Onze Lieve Vrouwekerk en doordeweeks ben ik ook wel eens bij VVOG om mijn vrienden aan te moedigen.

Als trappen manager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Harderwijk te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Mijn eerste advies aan u is om op de website van uw gemeente te kijken. Vaak zijn er subsidies voor klussen! Of loop gewoon eens binnen bij het gemeentehuis van Harderwijk aan Havendam 56.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan P.C. Hooftplein (3842 HE) in Harderwijk gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Wilt u ook een klus laten uitvoeren door ervaren trapexperts? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina. Als trappen manager ben ik ook betrokken bij opdrachten in Hattem, Heerde en Huissen.

Bent u trouwens benieuwd wat er zoal gebeurd bij u in de buurt? Hou dan net als ik de Facebook pagina of het Twitter account van de regio in de gaten.
Werkgebied informatie
Laatste klus
Zeer tevreden over de ontvangen offertes en vakkundige service.
– Fam. Smit
contact