Contact & Offerte

Type code over*: captcha

Gelieve dit veld leeg te laten.

In samenwerking met Kluswebsite


trappen

Trappen Harderwijk

Heeft uw oude trap een opknapbeurt nodig? Of wilt u juist een nieuwe trap? De specialisten van Trappen Ploeg uit Harderwijk kunnen u hier prima mee van dienst zijn. Een mooie trap kan voor een schitterend entree van uw woning zorgen. Er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar om ook in uw woning in Harderwijk een prachtige trap te laten plaatsen.

Stijlvolle trappen

Een mooie trap die past bij de stijl van uw huis is een prachtige binnenkomer! De vakmannen van Trappen Ploeg Harderwijk kunnen dit voor u realiseren. Samen met u kijkt de trappenspecialist welke trapopgang er mogelijk is in uw woning. Hierbij wordt rekening gehouden met de beschikbare ruimte en de klimlijn. Zo waarborgen we uw veiligheid en voorkomen we dat de trap te stijl wordt. Geen huis is gelijk en daardoor is er bij het maken van een trap veelal sprake van maatwerk. Uw specifieke wensen omtrent uw nieuwe trap, trapleuning en balusters kunnen daarom door de vakman van Trappen Ploeg uit Harderwijk meegenomen worden in het ontwerp van uw trap.

Onze vakmensen zijn onder andere gespecialiseerd in de volgende trappen:

open-trap
Open trap

Een open trap geeft een ruimtelijk effect en zorgt voor veel licht in de ruimte. Doordat de trap open is en niet zo prominent aanwezig, kan het prima ...
Meer >>

dichte-trap
Dichte trap
Een groot voordeel van een gesloten trap is dat de ruimte eronder optimaal benut kan worden. Er kan bijvoorbeeld een voorraadkast of inbouwkast ...
Meer >>
steektrap
Steektrap
Bij een rechte trap (steektrap) zijn alle treden even breed, waardoor dit gemakkelijker loopt. Ook andere personen op de trap zijn makkelijk te passeren...
Meer >>
Trap-met-onderkwart
Trap met onderkwart
Een trap met een onderkwart is een trap die begint met een draai van 90 graden en daarna als een steektrap naar boven gaat. Dit type trap kan zowel linksom ...
Meer >>

Renovatie van uw trap

Een nieuwe trap is best prijzig. Wanneer de basis van uw trap nog goed is kunt u overwegen om in plaats van een nieuwe trap uw oude trap te laten renoveren. Zo krijgt u een betaalbare nieuwe trap in uw huis zonder de overlast van breekwerk en bouwstof. De trappen specialist van Trappen Ploeg uit Harderwijk heeft verschillende methodes om oude trappen er weer als nieuw uit te laten zien. Er wordt veel gewerkt met overzettreden, dus met een geringe investering wordt uw woning meer waard. Het is bovendien duurzaam, onderhoudsvriendelijk en het vereist geen breekwerkzaamheden.

Overzettreden zijn te verkrijgen in verschillende houtsoorten, egale kleuren en diverse uitstralingen, er is altijd een stijl die bij uw interieur past. Een paar soorten overzettreden zijn:

  • Eiken delen
  • Beuken delen
  • Betonlook
  • Lederlook
  • Staallook

Service en traponderhoud

Bij Trappen Ploeg Harderwijk gaan wij nog een trede hoger. Door verandering van temperatuur en luchtvochtigheid kan een trap gaan kraken. Bij oude woningen hebben krakende trappen zo hun charme, maar het kan ook erg hinderlijk zijn. Een expert kan precies lokaliseren welke trede kraakt en waar deze kraakt. Onze vakman uit Harderwijk kan de kraak in de trede vaak verminderen of zelfs verhelpen. Alle bij ons aangesloten vakmensen uit de regio Harderwijk zijn gespecialiseerd in alles wat bij trappen hoort!

Altijd een trappen expert bij u in Harderwijk

Trappen Ploeg werkt met een groot netwerk specialisten op het gebied van trappen. Daardoor zit er altijd een vakman bij u in de buurt van Harderwijk die voor u een nieuwe trap kan maken en plaatsen of uw oude trap kan renoveren. Omdat de klus vaak maatwerk betreft werkt onze vakman niet met vastgestelde prijzen. Door een gratis offerte op deze website aan te vragen krijgt u een heldere opgave van de kosten van de klus. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Even voorstellen

Medewerker-trappenGoedendag, ik ben James Gervais. Op 4 juli 1975 zag ik het levenslicht in Harderwijk. Hier is Leco van Zadelhoff ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij de Onze Lieve Vrouwekerk en doordeweeks ben ik ook wel eens bij VVOG om mijn vrienden aan te moedigen.

Als trappen manager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Harderwijk te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Mijn eerste advies aan u is om op de website van uw gemeente te kijken. Vaak zijn er subsidies voor klussen! Of loop gewoon eens binnen bij het gemeentehuis van Harderwijk aan Havendam 56.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan P.C. Hooftplein (3842 HE) in Harderwijk gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Wilt u ook een klus laten uitvoeren door ervaren trapexperts? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina. Als trappen manager ben ik ook betrokken bij opdrachten in Hattem, Heerde en Huissen.

Bent u trouwens benieuwd wat er zoal gebeurd bij u in de buurt? Hou dan net als ik de Facebook pagina of het Twitter account van de regio in de gaten.
Werkgebied informatie
Laatste klus
Zeer tevreden over de ontvangen offertes en vakkundige service.
– Fam. Smit
contact