Contact & Offerte

Type code over*: captcha

Gelieve dit veld leeg te laten.

In samenwerking met Kluswebsite


trappen

Trappen Harderwijk

Past uw trap niet meer bij de uitstraling van uw woning? De trappen specialist van Trappen Ploeg uit Harderwijk kan door vervanging of renovatie uw trapopgang een compleet nieuwe uitstraling geven. Wij werken met een landelijk netwerk van experts, zodat er altijd een professional bij u in de regio Harderwijk te vinden is. Hij kan u voorzien van een vakkundig en helder advies. Voor renovatie van uw oude trap of het plaatsen van een compleet nieuwe trap; onze vakman uit Harderwijk staat voor u klaar.

Soorten trappen

De trap is een belangrijk onderdeel van uw woning en bepaalt mede de uitstraling ervan. Trappen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een open of dichte trap, en kan er van uw bestaande open trap een dichte versie gemaakt worden. Een spiltrap geeft veel mogelijkheden door het combineren van materialen en kan een uitstekende optie zijn als u weinig plek hebt. Een wenteltrap neemt meer ruimte in en wordt daarom vaak toegepast in grotere ruimtes. Onze expert uit Harderwijk kan u hier allerlei informatie over geven.

De bij ons aangesloten vakmensen zijn onder andere gespecialiseerd in de volgende trapsoorten:

Trap-met-bovenkwart
Trap met bovenkwart
Een trap met bovenkwart is een trap die recht omhoog loopt en aan bovenaan een draai van 90 graden maakt. De kwartdraai kan zowel naar links of ...
Meer >>
Keizerlijke-trap
Keizerlijke trap
Een keizerlijke trap is een trap die zich alleen kan bevinden in een groot open trappenhuis, zoals in kastelen, paleizen en royale villa’s. Andere benamingen ...
Meer >>
Dubbele-trap
Dubbele trap
De dubbele trap bestaat uit twee trappen die naast elkaar omhoog lopen en op een bordes uitkomen. De keuze voor twee trappen naast elkaar wordt ...
Meer >>
Trap-antislip
Trap antislip
Een trap kan al gauw glad worden als er gebruik is gemaakt van materiaal anders dan tapijt. Om de trap dan veiliger te maken doet u er verstandig aan om antislip ...
Meer >>

Traprenovatie in Harderwijk

Is uw trap nog niet aan vervanging toe, maar bent u uitgekeken op het uiterlijk van uw trap? Dan is traprenovatie wellicht een interessante oplossing voor u. Door uw trap te renoveren kunt u met een beperkt budget al een hele nieuwe uitstraling aan uw woning en interieur geven.

Een traprenovatie kan gemakkelijk gerealiseerd worden met diverse soorten overzettreden. Hierbij zijn geen breekwerkzaamheden nodig en de renovatie neemt vaak maar één dag in beslag. Overzettreden zijn bovendien duurzaam en onderhoudsvriendelijk, en ze dragen bij aan de veiligheid van uw trap. Daarnaast is er flink te variëren met overzettreden. Ze zijn te verkrijgen in diverse houtkleuren, maar bijvoorbeeld ook in beton- of lederlook. De keuze is enorm!

Uw unieke trap

Omdat geen huis gelijk is zal een trap bijna altijd op maat gemaakt moeten worden. Maak specifieke wensen voor uw nieuwe trap daarom kenbaar, want er is veel mogelijk! De vakman uit Harderwijk neemt uw wensen mee in zijn ontwerp en verliest daarbij de veiligheid van de trap niet uit het oog. Zo heeft u binnen een afzienbare tijd een unieke trap in uw woning of tuin.

Gratis offerte in Harderwijk

Juist omdat het maken van trappen maatwerk is kan de expert uit Harderwijk u geen vaste prijs voorleggen. De bij ons netwerk aangesloten vakmannen geven u wel graag een helder en overzichtelijk aanbod. U kunt hier een gratis offerte aanvragen waarin u uw wensen kenbaar kunt maken. De specialist bij u uit Harderwijk stuurt u dan binnen een korte tijd een vrijblijvende offerte toe, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Even voorstellen

Medewerker-trappenGoedendag, ik ben James Gervais. Op 4 juli 1975 zag ik het levenslicht in Harderwijk. Hier is Leco van Zadelhoff ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij de Onze Lieve Vrouwekerk en doordeweeks ben ik ook wel eens bij VVOG om mijn vrienden aan te moedigen.

Als trappen manager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Harderwijk te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Mijn eerste advies aan u is om op de website van uw gemeente te kijken. Vaak zijn er subsidies voor klussen! Of loop gewoon eens binnen bij het gemeentehuis van Harderwijk aan Havendam 56.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan P.C. Hooftplein (3842 HE) in Harderwijk gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Wilt u ook een klus laten uitvoeren door ervaren trapexperts? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina. Als trappen manager ben ik ook betrokken bij opdrachten in Hattem, Heerde en Huissen.

Bent u trouwens benieuwd wat er zoal gebeurd bij u in de buurt? Hou dan net als ik de Facebook pagina of het Twitter account van de regio in de gaten.
Werkgebied informatie
Laatste klus
Zeer tevreden over de ontvangen offertes en vakkundige service.
– Fam. Smit
contact