Contact & Offerte

Type code over*: captcha

Gelieve dit veld leeg te laten.

In samenwerking met Kluswebsite


trappen

Trappen Harderwijk

Heeft u een nieuwe trap nodig? Of wilt u uw oude trap een opknapbeurt geven? Binnen het landelijke netwerk van Trappen Ploeg vindt u de beste trappen specialisten van Harderwijk en omgeving die u kunnen adviseren over de diverse mogelijkheden. Een mooie trap kan voor een schitterend entree van uw woning zorgen. Via Trappen Ploeg krijgt u de perfecte trap.

Maatwerk en exclusieve trappen

Bij verschillende huizen, horen verschillende trapopgangen. Een trap kan de look en feel van een hal compleet veranderen, en moet perfect passen in de daarvoor uitgespaarde ruimte. Een nieuwe trap is daarom meestal maatwerk. Onze vakman uit Harderwijk kan een exclusieve trap voor uw woning ontwerpen en maken. Hierbij worden al uw wensen omtrent de nieuwe trap meegenomen in het ontwerp. De trap die u altijd al wilde wordt speciaal voor u gemaakt door onze professionals.

Voor onder andere de onderstaande trapsoorten kunt u contact opnemen met de trappen expert bij u in de buurt. Staat het model dat u wenst er niet tussen? Vraag het gerust, wij helpen u verder.

Vlondertrappen
Vlondertrappen
Is er sprake van een hoogteverschil in uw tuin en bent u op zoek naar een mooie oplossing? Kies dan voor een vlondertrap. Dit type wordt ...
Meer >>
Middenboomtrappen
Middenboomtrappen
De middenboomtrap heeft één centrale drager waarop de treden worden bevestigd. De centrale drager loopt in het midden van de treden. Een andere benaming ... Meer >>
Muizenboomtrappen
Muizenboomtrap
Een muizenboomtrap kenmerkt zich door de getrapte trapbomen. De naam komt vanuit het muizentrapje die we bijna allemaal als kind vroeger ...
Meer >>
Vrijdragende-trappen
Vrijdragende trappen
Houdt u van design, minimalistisch en strak? Dan is de vrijdragende trap wellicht de perfecte keuze voor u. Een andere benaming is de zwevende trap ...
Meer >>

Soorten trappen

Trappen zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een open trap of dichte trap en er zijn zogenaamde luie of juist steile trappen. De expert van Trappen Ploeg uit Harderwijk kan u hier de benodigde informatie over geven. De meeste trappen worden in hout uitgevoerd, maar er zijn veel meer materialen geschikt. Een trap kan onder andere gemaakt worden in combinatie met de volgende materialen:

  • Houten trappen; houten trappen worden meestal van vurenhout gemaakt, maar andere houtsoorten zijn ook mogelijk.
  • Stalen trappen; staal gecombineerd met hout of RVS geeft veel mogelijkheden voor een eigen uitstraling.
  • Exclusieve trappen; deze kan gemaakt worden van vele materialen, bijvoorbeeld staal, natuursteen en hout. Met exclusieve trappen kunnen uw specifieke wensen worden uitgevoerd.
  • Wenteltrappen; deze spiraalvormige trappen wordt vooral geplaatst in publieke ruimtes, omdat een wenteltrap over het algemeen meer ruimte nodig heeft dan een ander soort trap.

Service en traponderhoud in Harderwijk

Door verandering van temperatuur en luchtvochtigheid kan een trap gaan kraken. Bij oude woningen hebben krakende trappen zo hun charme, maar het kan ook erg hinderlijk zijn. De expert bij u uit Harderwijk kan precies lokaliseren welke trede kraakt en waar deze kraakt. Vervolgens kan hij dit gekraak verminderen of zelfs helemaal verhelpen. Vakmensen van Trappen Ploeg Harderwijk zijn gespecialiseerd in alles wat bij trappen hoort!

Renovatie van uw traptreden

Wanneer de basis van uw trap nog goed is kunt u hem gemakkelijk door een trappen expert laten renoveren. Zonder lastig breekwerk of bouwstof krijgt u een betaalbare en geheel nieuwe trap in uw huis. Onze specialist Harderwijk heeft verschillende methodes om oude trappen er weer als nieuw uit te laten zien.

Een goede oplossing is het werken met overzettreden, deze zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk, en met een geringe investering wordt uw woning ook nog eens meer waard. Overzettreden zijn te verkrijgen in verschillende houtsoorten, egale kleuren en diverse uitstralingen. Kortom, er is altijd een stijl die bij uw interieur past. Een paar soorten overzettreden die wij voor u kunnen plaatsen zijn:

  • Eiken delen
  • Beuken delen
  • Staallook
  • Betonlook
  • Lederlook

Vraag uw gratis offerte aan

Trappen Ploeg Harderwijk maakt van uw trap de blikvanger van uw woning. U kunt uw specifieke wensen kenbaar maken via het gratis offerteformulier. Aan de hand daarvan sturen wij u een volledige vrijblijvende prijsopgave. Indien nodig zal de trappenspecialist uit Harderwijk contact met u opnemen om de details van de opdracht te bespreken.

Even voorstellen

Medewerker-trappenGoedendag, ik ben James Gervais. Op 4 juli 1975 zag ik het levenslicht in Harderwijk. Hier is Leco van Zadelhoff ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij de Onze Lieve Vrouwekerk en doordeweeks ben ik ook wel eens bij VVOG om mijn vrienden aan te moedigen.

Als trappen manager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Harderwijk te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Mijn eerste advies aan u is om op de website van uw gemeente te kijken. Vaak zijn er subsidies voor klussen! Of loop gewoon eens binnen bij het gemeentehuis van Harderwijk aan Havendam 56.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan P.C. Hooftplein (3842 HE) in Harderwijk gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Wilt u ook een klus laten uitvoeren door ervaren trapexperts? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina. Als trappen manager ben ik ook betrokken bij opdrachten in Hattem, Heerde en Huissen.

Bent u trouwens benieuwd wat er zoal gebeurd bij u in de buurt? Hou dan net als ik de Facebook pagina of het Twitter account van de regio in de gaten.
Werkgebied informatie
Laatste klus
Zeer tevreden over de ontvangen offertes en vakkundige service.
– Fam. Smit
contact